Weboldalunkon az alapvető működéshez és a webáruház használatához szükséges cookie-kat alkalmazunk.
Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhetsz vagy tilthatsz le, az Adatvédelmi tájékoztatónknak megfelelően.

5 trendi tipp a farsangi bulihoz

Itt a farsangi szezon és ez egy remek alkalom arra, hogy vendégségbe hívjuk a barátokat és egy közös étkezéssel, vidámsággal feldobjuk a hangulatot ebben a zord téli időben!

Szeretnél te is emlékezetes farsangi bulit rendezni?  

Hívd meg te is barátaidat vagy családi körben tartsatok egy jó kis farsangi mulatozást. A gyerekek nagyon élvezik ha jelmezbe bújhatnak, de akár egy céges csapatépítésnek is remek alkalom.

A legfontosabb hozzávalók: jókedv, zene, finom falatok, jelmezek vagy néhány álarc és színes, izgalmas kellékek. 
A farsangi étkezés lehet a hagyományos vendéglátásnál kötetlenebb formájú. Elég egy színes asztali futó vagy alátét hozzá illő színű szalvétával és kiegészítve különleges szalvétagyűrűvel.
Az asztali dekoráció elkészítésében engedd szabadon a fantáziád, használj merész színeket, csillogó kiegészítőket.Ha nagy a társaság akkor praktikusabb a svédasztalos tálalás, persze az is igényesen megterítve.

A büféasztalt úgy helyezd el, hogy mindenki kényelmesen hozzáférhessen és alakítsd az egész környezetet az alkalomhoz illően. 

 

 

 


Ha nincs ötleted itt találsz 
5 extra tippet az Asztalnok választékából, amivel könnyen egyedi terítéket varázsolhatsz az asztalra. 

1. Pávatollas dekoráció

A pávatoll feltűnő és extravagáns díszítő elem. A pávaszem asztali futót jól kiegészíti a pávatoll mintás textil szalag és az igazi pávatollal díszített madár figura.
Pávaszem kollekciónkban találsz további stílusos kiegészítőket is.

2. Zenére hangolva

   

A farsangi vidámság nélkülözhetetlen eleme a zene és a tánc. Egyedi lesz az asztalterítés a kotta mintás asztali futóval melyet jól kiegészít a kotta mintás tálca és poháralátét vagy konyharuha.
Kis éji zene kollekciónkban további stílusos kiegészítők is találhatók.

3. Barokkos hangulatban

 

Ha különleges, de mégis inkább elegáns terítéket szeretnél, akkor válaszd a Bourbon liliom mintás asztalterítőt a hozzá illő szalvétatartóval és a hangulat fokozásához díszíts aranyos csillogású textil szalaggal. Nézz körül további kiegészítőkért Bourbon liliom kollekciónkban.

4. Színpompás álarcosbál

   

A színpompás karneváli asztalterítéshez nem is kell más, mint ez a velencei maszk mintájú asztali futó és a hozzá illő álarc alakú medállal díszített csillogó szalvétagyűrű

5. Téltemetés csengettyűvel

  

A néphit szerint a harangok és csengők elűzik a gonosz szellemeket. A kis csengettyűkből álló szalvétagyűrű igazán stílusos farsangi asztaldísz lehet, melyhez jó alapot teremt a Csillagszóró asztalterítő.

Tudj meg még többet a farsangi szokásokról és a világ karneváljairól ebben a bejegyzésben!

+ 1 recept 

A farsangozás kihagyhatatlan  édessége a farsangi fánk, melyhez Svédasztalunkon receptet is találsz. Vidám mulatozást kívánunk!

 

blog comments powered by Disqus