Weboldalunkon az alapvető működéshez és a webáruház használatához szükséges cookie-kat alkalmazunk.
Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhetsz vagy tilthatsz le, az Adatvédelmi tájékoztatónknak megfelelően.

Anyák Napi AKCIÓ!

Ugye tudod milyen ünnep lesz május 3-án?
Van már ötleted mivel leped meg anyukádat és nagymamádat?


Ha az elmaradhatatlan virág mellé szeretnél még egy szép és maradandó ajándékot is adni, akkor nézz szét a vidám tavaszi asztalterítők, szalvéták, futók és szalvétagyűrűk között!

Íme 3+1 hasznos tipp:

1. Az idősebb korosztály szívesen fogadja a hagyományosabb damaszt abroszokat és textil szalvétákat.

2. Ha csak valami apró, de egyedi ajándékot szeretnél akkor erre jó megoldás a szalvétagyűrű vagy egy finom illatú gyertya.

3. Inkább praktikus meglepetést szeretnél? Akkor ajánljuk edényfogó kesztyűinket és vidám konyharuháinkat, illetve ezekhez kapcsolódó akciónkat!


+1. AKCIÓ!
Ha 5000 Ft felett vásárolsz, akkor most ajándékba küldünk egy bájos konyharuhát.

10.000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén pedig egy edényfogó kesztyűvel kedveskedünk.


Az akció időtartama 2015. április 20-27., így tudjuk biztosítani, hogy rendelésed még Anyák napja előtt, időben eljusson hozzád.

Az ajánlat a készlet erejéig érvényes Bisztró illetve Muffinmánia konyharuháinkra 5000 Ft összeget meghaladó, valamint Cápafej edényfogó kesztyűinkre 10.000 Ft-ot meghaladó vásárlás esetén. Utóbbi esetben csak az edényfogó kesztyűt adjuk a vásárlás mellé ingyenesen. Az ajándék terméket a Kosárra kattintva lehet kiválasztani a meghatározott összeg elérését követően.

További információért fordulj ügyfélszolgálatunkhoz emailben (info@asztalnok.hu) vagy telefonon (30-667-8155).

 

 

 

 

 

blog comments powered by Disqus