Weboldalunkon az alapvető működéshez és a webáruház használatához szükséges cookie-kat alkalmazunk.
Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhetsz vagy tilthatsz le, az Adatvédelmi tájékoztatónknak megfelelően.

Tányéralátétek, egyedi textil asztalvédők, étkező asztali alátétek, szettek

A tányéralátét vagy étkezési alátét nagyon praktikusan használható asztali kiegészítő.

Az alátét  az abrosszal szemben nem az egész asztalt fedi, hanem a mérete egy-egy terítékhez igazodik (~50x30 cm).  Az Asztalnok Webáruházban elsősorban egyedi textil alátéteket, asztalvédőket értékesítünk, de online rendelhető tányér alátét más anyagból is:

tek minden alkalomra -Tányéralátétek, egyedi textil asztalvédők, étkező asztali alátétek, szettek - Asztalnok Webshop online rendelés

 

  • filc alátét

  • parafa alátét

  • bambusz asztali alátét is.

  • gyöngy alátét

 

Újdonság! Tányéralátét szettben - hozzáillő szalvétával, asztalterítővel

Válogass az ünnepekhez, trendekhez és évszakokhoz illő egyedi termékek közül!

A termékek utáni részben további hasznos tanácsokat olvashatsz, amelyek segítenek a tányér alátét vásárlásban!

Rendezés:

Levendula parafa tányéralátét készlet

Előrendelhető, érdeklődj emailen
8.690 Ft

Levendula tányéralátét készlet

Előrendelhető, érdeklődj emailen
2.990 Ft

Mozart fém-parafa poháralátét

Előrendelhető, érdeklődj emailen
2.890 Ft

Jégvirág filc tányéralátét

Előrendelhető, érdeklődj emailen
490 Ft

Asztalvédő tányér-, pohár-, edényalátét alátét mi mindenre jó?

A tányéralátétek, poháralátétek és edényalátétek elsődleges funkciója, hogy megvédjék az ebédlőasztalt az ételfoltoktól vagy a  hőkárosodástól. 

 

Az étkező alátétek asztaldíszként, ünnepi vagy hétköznapi dekorációként  is szolgálnak, különösen csipkéből, gyöngyből  vagy selyemből készült  alátétek. Formájuk változatos: szögletes, kerek, ovális vagy a teríték témájának megfelelő (pl. hal) alakú tányér alátét is kapható az Asztalnok Webáruházban.

 

Az éttermekben használt tányéralátéteket sokszor reklámfelületként használják: menük, különlegességek, helyi vállalkozások vagy gyermekek játékainak népszerűsítésére. Ezek gyakran papírból készülnek, és nem tartósak.

 

A szállodák és a cégek  is használnak asztali alátétet, asztalvédőt, bár az más szerepet tölt be, mint a tányéralátét. Vinilből vagy bőrből készült asztali alátéteket használnak a megbeszéléseken, amivel írófelületet és elegendő helyet biztosítanak, hogy minimális zajjal tegyenek tárgyakat az asztalra.

 

Textil tányéralátétek használata

Ha egyedi, minőségi textil étkező alátétet vásárolsz, akkor az asztalterítőt is helyettesítheted, így nem kell lemondanod a luxus hangulatról vagy arról az idillről, amelyet a mindennapok rohanása miatt csak az ünnepek alatt élvezhetsz.

 

Ha nem szereted az asztalterítőt, vagy csak ki akarod emelni a natúr asztalfelület szépségét, akkor is nagyszerű választás a textil tányéralátét. A pamutból vagy más természetes textilből készült asztali alátétek ráadásul  képesek felszívni a vizet vagy más folyadékokat, ezzel védheted asztalodat a sérülésektől, foltoktól. 

 

Az abroszon is jól mutatnak a színben harmonizáló alátétek szettben kapható szalvétákkal és egyéb kiegészítőkkel.  így nem csak a hétköznapokon de még ünnepi alkalmakkor is ízlésesen teríthetsz vele.