Weboldalunkon az alapvető működéshez és a webáruház használatához szükséges cookie-kat alkalmazunk.
Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhetsz vagy tilthatsz le, az Adatvédelmi tájékoztatónknak megfelelően.

Asztalkultúra? Mi ez, miért fontos?

noemi
2014. 09. 21. 17:00:00
Asztalkultúra? Mi ez, miért fontos?

Otthonunk, mindennapjaink egyik központi szereplője az étkezőasztal, itt gyűlik össze a család naponta legalább egyszer, itt töltjük együtt az időnket legalább egy étkezés erejéig, itt hódolunk az evés-ivás örömeinek, itt dőlnek el a családi élet meghatározó kérdései.

Itt meséljük el a nap történéseit, figyelünk egymásra. Előfordul, hogy itt tanulunk vagy dolgozunk, kávézunk, esetleg nassolunk. Egy szóval az asztalunk az életünk egy meghatározó helye, ahová mindig jó újra és újra visszatérni.

Ahhoz, hogy mindezt még kellemesebbé, szebbé és örömtelibbé és nem utolsó sorban változatosabbá tegyük, létrehoztunk oldalunkat, amellyel szeretnénk mindenkinek segítséget, ötleteket és inspirációt adni egy lenyűgöző, mindig alkalomhoz illő vagy épp a mindennapokat felpezsdítő asztali dekoráció összeállításához. Nem kell feltétlenül egy agyondíszített, kényelmetlen és feszengést előidéző habos-babos kollekcióra gondolni, ahol az ember fél "összepiszkolni" még a villát is, sokkal inkább egy jól átgondolt és igényesen kialakított, a háziasszony ízlését remekül tükröző összeállítás a cél, amely által teremtett hangulatban az adott alkalmat teljesen új dimenzióban átélve lehet étkezni, ünnepelni.

Tartalomhoz tartozó címkék: terítés asztal
blog comments powered by Disqus