Weboldalunkon az alapvető működéshez és a webáruház használatához szükséges cookie-kat alkalmazunk.
Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhetsz vagy tilthatsz le, az Adatvédelmi tájékoztatónknak megfelelően.

Friss, tavaszi asztali textíliák 2021

Friss, tavaszi asztali textíliák 2021

Itt a várva várt tavasz, vele együtt születik meg újra az igényünk otthonunk, környezetünk megújítására is. Örömmel jelenthetjük, hogy idén az Asztalnok Webáruház is kívül-belül megújult, mind megjelenésben, mind kínálatunkban számtalan újdonsággal készültünk.

A tavaszi kínálatunk új terítőkkel bővült, a természetesség jegyében gazdag virágminták mellett természes árnyalatok, valamint trópusi levelek és gyümölcsök is díszítik a legújabb darabokat.

Válogass a friss tavaszi textíliák és a stílusban összeillő dekorációk között, költöztesd be a tavaszt az otthonodba!

Tavaszi virágzás

Ha tavasz, akkor virágok minden mennyiségben! Idei újdonságunk a bordűrös terítő, amely az asztal közepét "szabadon hagyva" a széleken és a lelógó részeken mutatja legszebb mintáit.

Írisz asztalterítő Árvácska bordűrös asztalterítő Árvácska bordűrös asztalterítő Írisz bordűrös asztalterítő

Természetes minták

Ha a harsány színek helyett a natúr árnyalatokat kedveled jobban, akkor itt lesz amit keresel! Könnyed minták, természetes megjelenés a modern, letisztult stílust képviselő otthonokba.

Trópusi hangulatban

Fél szemmel már a nyárba is tekithetünk ezekkel az egzotikus textilekkel, üde színfoltot hozva az étkezőbe, nappaliba. 

...még több terítőért kattints IDE!

 

Asztali futók - csak lazán!

Terítő helyett valami könnyebb, de ugyanolyan hatásos megoldást keresel? Válassz asztali futót, ami a hétköznapokon is hozza a kötelezőt és bármikor könnyen lecserélhető, egy szezonon belül akár többször is. Miért lenne erre szükség? Mert szinte lehetetlen csak egyet választani!

... még több asztali futóért kattints IDE!


Ünnepi alkalmakra

Születésnap vagy évforduló, tavaszi ünnepek? Elegáns damaszt terítővel az igazi! Fényes és változatos minták, könnyen tisztítható anyagok vendégváráshoz vagy szűk családi körben tartott lakomákhoz.

 

... még több ünnepi terítőért kattints IDE!

Húsvéti készülődés

A közelgő Húsvétra következő bejegyzésünkben mutatunk ötleteket az ünnepi terítéshez, melyet könnyen és gyorsan bárki összeállíthat.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: abrosz dekoráció futó terítő
blog comments powered by Disqus