Weboldalunkon az alapvető működéshez és a webáruház használatához szükséges cookie-kat alkalmazunk.
Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhetsz vagy tilthatsz le, az Adatvédelmi tájékoztatónknak megfelelően.

Hogyan kerül a páva az asztalra?

Hogyan kerül a páva az asztalra?

Külföldi oldalakat nézegetve sok helyen feltűnik a pávatoll motívum és színvilág a lakberendezésben és a dekorációkban.


Pávaszem kollekciónk ötlete végül akkor született meg, amikor az angol filmben, a The Paradise-ban (Hölgyek öröme volt a magyar címe) megláttuk ezt a különleges enteriőrt, a háttérben a csodás, színes, pávás üvegablakkal.

A helyszín, ahol a film készült a Lambton kastély, amely az angliai Durham megyében található. 

Elhatároztuk, hogy mi is készítünk egy hasonló színvilágú terítő összeállítást a különlegességek kedvelőinek.

 

Forrás

A türkiz damaszt abroszok és textilszalvéták adták meg a kollekció alapját. Ezután ehhez kerestük a színben hozzáillő kiegészítőket.  Rátaláltunk arra az amerikai designer textilre, amiből az asztali futó készült.

A kollekció kétféle, általunk tervezett szalvétagyűrűvel vált teljessé: egy különleges shamballa gyöngyökből álló darabbal, valamint a színjátszó organza szalaggal, melyhez pávaszem mintájú üveglencsét választottunk.

 

 

A pávákról még több érdekességet olvashatsz blogunk egy korábbi bejegyzésében, Svédasztalunkon pedig további meglepetéseket is találsz.

Ha szeretnél egy izgalmas, egyedi hangulatú terítéket, válaszd ezt az összeállítást! Felejtsd el a sablonos megoldásokat és tedd emlékezetessé a vendéglátást!

blog comments powered by Disqus