Weboldalunkon az alapvető működéshez és a webáruház használatához szükséges cookie-kat alkalmazunk.
Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhetsz vagy tilthatsz le, az Adatvédelmi tájékoztatónknak megfelelően.

Őszi élmények otthon

A vidám nyári napok után, ahogy hűvösebbre fordul az idő, egyre több időt töltünk otthon, ilyenkor nyugalomra és kellemes környezetre vágyunk. Utóbbihoz nagyban hozzájárul az évszakok változását lekövető otthoni dekoráció.
Az Asztalnok őszi kínálatának kialakításakor arra törekedtünk, hogy ebben az átmeneti időszakban már egy-egy darabbal is azonnali, őszies hatást érhess el.

Hiszen ki mondta, hogy ezt az évszakot nem lehet szeretni?

Ha tényleg nem akarsz sok energiát fektetni a témába, akkor a juta (zsákvászon) anyagú dekor futókat neked ajánljuk. Az ősz három klasszikus színében elérhető, áttetsző anyagból készült futó valamelyike (napsárga, narancssárga és natúr) biztosan a te otthonodban is szépen mutat majd.

Futókkal tényleg pillanatok alatt tudsz dekorálni: a Rombusz futó minimalista stílust, a Párfány futó fiatalos, modern hangulatot árasztó otthonokba illenek.

Az összeillő színek kedvelői szeretni fogják szettben kapható őszi textíliáinkat. A Rusztik terítőt színben tökéletesen harmonizáló csíkos futóval egy szettben küldjük, de a csíkos futó külön is megvásárolható.
Ha futó helyett az asztalközép terítő áll közelebb hozzád, válaszd az Őszi levél szettet, szintén rozsdabarna alapterítővel és gyümölcs- és levélmintás négyzet alakú napronnal.

A klasszikus színeken kívül az Asztalnoknál találsz néhány igazi különlegességet is. Ezek közül abszolút kedvencünk az Őszi fuvallat futó, melynek egyedi mintája és selymes anyaga igazi prémium érzetet nyújt. Sötétbarna bútorokon hozza ki legjobban szépségét.

Egy kis csillogást is vinnél a hétvégi közös étkezések hangulatába? Az Aranyló indák terítő többféle méretben önállóan, vagy asztalközépként is feldobja a vasárnapi ebédet!
"Hanyag eleganciát" kölcsönöz terítékednek a Bronz organza futó, melynek két végére egyszerűen csak köss egy-egy csomót és hagyd lógva!

Tartalomhoz tartozó címkék: terítés asztal futó
blog comments powered by Disqus