Weboldalunkon az alapvető működéshez és a webáruház használatához szükséges cookie-kat alkalmazunk.
Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhetsz vagy tilthatsz le, az Adatvédelmi tájékoztatónknak megfelelően.

Rólunk

Az áruházról

Tudod-e, hogy kit hívtak régen asztalnoknak?

A királyi udvarban az asztalnok volt az uralkodó konyhájának és asztalának gondviselője. Azért választottuk ezt a nevet, mert szeretnénk, hogy az étkezésükre igényes emberek számára mi legyünk a modern kori Asztalnok. Olyan különleges, egyedi asztalterítési ötleteket szeretnénk adni, melyek segítségével nemcsak ünnepi alkalmakkor, hanem a hétköznapokban is kellemes hangulatúvá varázsolható az ebédlőasztal.

Szerencsére egyre több családban van igény a közös étkezésre és a főzés is újra divatba jött. Ha már együtt van a család, akkor fejezd ki örömödet azzal is, hogy esztétikusan megterítesz, mert így még az ételnek is más lesz az íze.

Ha Te is azok közé tartozol, akik nem szeretik fazékban feltálalni az elkészült ételt még ha kicsivel többet is kell emiatt mosogatni, akkor tarts velünk!

Kínálatunkban olyan összeállítások bemutatására törekszünk, ahol az egyes elemek jól illenek egymáshoz és ezáltal harmonikus lesz a teríték.

Jelenleg asztali textíliákat és a hozzájuk kapcsolódó kiegészítőket rendelhetsz, de fokozatosan bővítjük termékeink körét az asztalterítés további kellékeivel. Beszerzéseink során olyan egyedi árucikkeket keresünk, amelyek máshol nem kaphatók, ezért választékunk nagyrésze kis szériás kézműves termék.

Szeretnél kicsit jobban elmélyülni az asztalkultúra és a terítés művészetében? Akkor  csatlakozz Facebook oldalunkhoz , olvass bele folyamatosan frissülő Asztalvarázs blogunkba, és válogass recepteket a Svédasztalunkról
Elindítottuk hírlevél sorozatunkat is, amelyre csak akkor iratkozz fel, ha szeretnél hasznos tanácsokat kapni, egyedi kedvezményekben részesülni, elsőként hallani újdonságainkról és nem akarsz lemaradni a csak limitált mennyiségben kínált különleges termékeinkről sem. 

 

Szolgáltató adatai:


Az áruházat üzemeltető cég adatai:
Cégnév: Pannum Dekor Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Rövidített név: Pannum Dekor Kft.
Székhely cím: 2000 Szentendre, Sas utca 13.
Cégjegyzékszám: Cg.13-09-168051
Bejegyző cégbíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
Adószám: 24820390-2-13
Bankszámlaszám: 11703006-20472696
Kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: B-1264/2014
A szerződés nyelve: magyar
Kapcsolattartó: Bujtásné Körmendi Márta

Elérhetőségeink:

Webáruház e-mail címe: info@asztalnok.hu
Telefonszám: +36 30 667 8155