Weboldalunkon az alapvető működéshez és a webáruház használatához szükséges cookie-kat alkalmazunk.
Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhetsz vagy tilthatsz le, az Adatvédelmi tájékoztatónknak megfelelően.

5+1 bámulatos vízparti teríték

Nyár, napsütés, szabadtéri partik!
Mi lehetne hozzá ideálisabb mint egy szép partszakasz és a hozzá illő terített asztal?

Bár ezek az idilli helyek távol esnek tőlünk, most azt is megmutatjuk, hogyan lehetséges otthon, a kertben hasonló terítékekkel várni a vendégsereget!

 Forrás
Következzen 5+1 extra tipp!

1. Nyári ebéd a napsütésben

Tenger és napsütés? Kell ennél tökéletesebb? A kellemes, napsárga terítő citromos dekorációval hamisítatlan nyári hangulatot kölcsönöz az étkezéshez.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás

2. Gyümölcsös illatok

A vidám pink és a színes gyümölcsök energizáló hatása teszik vibrálóvá és élettelivé ezt a terítéket, melyet a világos türkizkék árnyalatok kontrasztja enyhít és egészít ki.

Forrás

3. Visszatérés a természethez

A natúr alapterítőt türkizkék asztali futókkal, szalvétákkal és virágokkal párosítva idézhetjük meg a tengerparti hangulatot otthon is. Rattanból, banánlevélből font tálakkal, tányéralátétekkel  fokozhatjuk  a természetes hatást.

Forrás

4. Vacsora a naplementében

A korallok színeit aranyozott kiegészítőkkel párosítva a lenyugvó nap utolsó meleg sugarait varázsolhatjuk a vacsoraasztalhoz.

Forrás

5. Nyár a kék tengeren

A tengeren vitorlázós hangulatot a klasszikus kék-fehér csíkos anyagokkal, mintákkal lehet a legjobban elérni.

Forrás

+1. Türkizes ragyogás: Asztalnok Vízparty csomag

Kagylókkal és csigákkal, vízcseppeket idéző üvegkavicsokkal, mini-hajókötélből készült kiegészítőkkel és palackpostával "érkezett" ültetőkártyákkal a tenger apró kincsei díszíthetik asztalodat és a lenyűgöző élmény vendégeid számára is garantált!

Tetszenek a tengerparti hangulatú terítékek? Te is összeállítanál egyet, de még tanácstalan vagy, hogyan is kezdj neki?

Válaszd az Asztalnok Vízparty kollekcióját, amelyben sokféle tengeri, hajós és egyéb vízparti hangulatú textilt és hozzá illő dekorációs kellékeket találsz. 

blog comments powered by Disqus