Weboldalunkon az alapvető működéshez és a webáruház használatához szükséges cookie-kat alkalmazunk.
Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhetsz vagy tilthatsz le, az Adatvédelmi tájékoztatónknak megfelelően.

Mézeskalács fűszerek

Tudod, hogy milyen fűszerek adják a mézeskalács jellegzetes ízét? 

  Fahéj: fűszeres ,édes aromájú, amely igazi karácsonyi hangulatot ad

  Szegfűszeg: édes illatú, de az íze kicsit kesernyés, enyhén csípős

  Csillagánizs: egzotikus, enyhén csípős fűszer

  Kardamom: édes, erős fűszeres íze van, csak keveset használjunk belőle

  Szegfűbors: íze a szegfűszeg, a fahéj és a bors keverékére hasonlít

  Vanília: a kissé ragadós rudakból késsel lehet kikapargatni a finom, jellegzetes fűszert 

 

 

 

 

 

 Ánizs: intenzív ízű fűszer, keveset használjunk belőle

 

Ha kedvet kaptál a sütéshez, akkor a mézeskalács receptjét itt találod. 

Tartalomhoz tartozó címkék: recept
blog comments powered by Disqus