Weboldalunkon az alapvető működéshez és a webáruház használatához szükséges cookie-kat alkalmazunk.
Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhetsz vagy tilthatsz le, az Adatvédelmi tájékoztatónknak megfelelően.

Őszi asztaldíszek, dekorációs kellékek asztalra, textilek, terítők, szalvéták - őszi asztaldísz ötletek

A 2023-as őszi asztaldíszek, őszi mintás asztalterítők,  színes és rusztikus hatású asztali futók, szalvéták, textilek,  rattan szalvétagyűrűk az őszi erdő színpompájával frissítik fel étkeződet, konyhádat és az egész otthonodat.Az őszi dekorációt asztalra, ablakra, polcra, falra házilag is elkészítheted az Asztalnok webshop őszi dekorációs kellékeivel: őszi levél girlandok, falevélmintás dekorációs szalagok, natúr, narancssárga, aranyló és sütőtök színű kiegészítők, őszi mintás méteráruk nagy választékban! A 2023-as őszi lakásdekorációs divat színekről, DIY őszi dekorációs ötletekről a termékek alatt olvashatsz bővebben. 

 

Rendezés:

Pisztácia textil szalvéta

Előrendelhető, érdeklődj emailen
1.290 Ft

Narancs fehér pöttyös textil szalvéta

Előrendelhető, érdeklődj emailen
790 Ft

Őszi asztaldíszek - őszi dekoráció asztalra

Ha beköszönt az ősz, a természet lassan új színekbe öltözik. Ha sokáig tart a nyári meleg, akkor még nem jut eszünkbe őszi dekorációt készíteni vagy webshopban rendelni őszi falaveles asztalterítőt vagy bármilyen lakberendezési tárgyat, ami az új évszak megjelenésére emlékeztet. Amint azonban jönnek a hűvösebb napok, lassan vége a kerti partik időszakának, úgy kezdjük átnézni a gardróbot, megnézzük a legújabb őszi divat trendet, majd ezek alapján felfrissítjük a ruhatárunkat és a környezetünket. Elkezdődik az őszi lakásdekoráció! Kezdjük mindjárt a kályhánál vagy kandallónál - akarom mondani - az őszi asztaldísz ötleteknél! 

Őszi asztaldísz ötletek  

Legyen az étkezőasztal az őszi lakásdekoráció kiindulási pontja! Ha már unjuk a tavaly őszi asztaldíszeket, érdemes újakat beszerezni egy közeli dekorációs boltban vagy a legegyszerűbben asztaldíszekre specializálódott webáruházban!

Merítsünk a természetből ihletet, de akár haza is hozhatunk pár színes falevelet, termést, faágat stb. Az a baj a természetes dekorációval, hogy nem időtálló megoldás. A halott falevelek elporladnak, az ágak és őszi virágok is eltöredeznek, igazi avarhullásos őszi hangulatot idézve asztalunkra! Ha nem akarjuk, hogy a vasárnapi ebédben visszaköszönjenek az őszi dekorelemek, akkor érdemes a természet ajándékait a lakás más területén elhelyezni vagy csak pár napig tartogatni.

Nem árt, ha az őszi dekoráció a lakásban tartós és nem szemeteli tele az asztalt, a tányért és a földet!

Könnyedén létrehozhatunk egy hívogató őszi asztali dekorációt, ha tematikusan beszerezzük a színben és hangulatában összeillő őszi asztaldíszeket, őszi asztalterítőket, őszi szalvétákat és más dekorkelléket. Áruházunkban elsősorban a vidéki, rusztikus stílusú konyhába és ebédlőbe valamint vintage lakberendezési stílusú otthonok számára ajánljuk fenti termékeinket.

 

Őszi divatszínek a 2023-as asztaldíszek világában

 

Az ősz a színek tekintetében a leggazdagabb évszak. Mély, meleg árnyalatokban pompáznak a fák: mélyvörös, sütőtök, sárga és zöld árnyalatok az ősz állandó színei. A csodás földszínek, a narancstól a terrakottán át az aranyló barnáig ívelő árnyalatok felhasználásával  nemcsak ősszel, hanem az év bármely szakában harmóniát, melegséget sugárzó hangulatot teremthetsz otthonodban.

Pantone színek 2023 őszén

Hogy melyik a pantone szín lett a 2021-es év divatszíne, és mit jelent ez, a linkre kattintva elolvasható.

Most bemutatunk néhány újdonságot a Pantone hivatalos oldalának előrejelzése alapján.

Maradnak a klasszikus színek. A lent látható Ultimate Gray pl. az év színe is egyben  őszi divatszínek 2021, őszi lakástextil, asztali dekoráció

 

Viszont a 2021-2022 őszi téli divat előrejelzéseiben nagyon meglepő színárnyalatokkal is találkozhatunk!

 

Őszi asztali díszek színei

 

A 2021-es 2022-es év divatszín újdonságai: a fűzöld, a paradicsompüré, az Ibiza kék, természetesen szintén az év színeként kikiáltott “Illuminating” sárga, és a borvörös.

 

őszi lakásdekoráció, őszies asztaldíszek, őszmintás terítők

Továbbá: egy nagyon kellemes rózsaszín, barna, nappali liliom (nekem inkább sütőtök), égszínkék, és az erőteljes piros.

Amivel biztos, hogy nem nyúlunk mellé az őszi étkeződekorációban 2021-ben, 2022-ben de 2023-ban sem: a föld színű, melegséget sugárzó árnyalatú, színpompás asztalterítők, futók, őszi mintás méteráruk, textilek és kiegészítők ízléses összeállításával. 

Kapcsolódó téma: Modern vintage konyha berendezés ötletek: konyhabútorok, kiegészítők